Never a dull moment!

 

Ik houd van tekenen… waar en wanneer ik kan maak ik schetsen. Mijn inspiratie haal ik uit mijn Indiase klassieke dans, de natuur en het dagelijks leven. Als je goed oplet… zie je zoveel patronen… er is zoveel om je over te verwonderen. Het is prachtig 🙂 Daarom deel ik graag een stukje uit mijn schetsboek. Een boek wat voor mij meer een soort dagboek is, waarin ik probeer te begrijpen wat ik om me heen zie en voel. Zie hieronder enkele voorbeelden… sommige schetsen zijn later ook uitgewerkt tot schilderijen en hennadesigns. Over dat creatieve proces vertel ik  meer in mijn toekomstige blog.

Verder vind ik het belangrijk om mezelf altijd verder te ontwikkelen. Een deel  van de schetsen komen uit workshops en lessen die ik heb gevolgd. Omdat ik mijn hennakunst als een multidisciplinaire kunstvorm zie, volg ik niet alleen hennaworkshops van internationale topartiesten, maar bijv. ook tekencursussen om anatomie en perspectief beter te begrijpen… zoals ik zei: never a dull moment!      

Gedachtenspinsels

Mijn schetsboek is als mijn dagboek… ongestructureerd, onlogisch, maar wel de basis van mijn creaties. Zie hieronder kronkels, spinsels en de draadjes en klutsen die kwijt zijn 🙂

> Omdat mijn uitingen zich vaak niet digitaal manifesteren heb ik even de tijd nodig om het e.e.a. te digitaliseren < Coming soon!